Club van 50

Tegenwoordig telt onze jeugdband maar liefst 14 muzikanten. In het afgelopen jaar heeft muziekschool ‘Hungingo’ weer een project op de Dr. Damschool gedraaid, hiervan zijn ook weer een aantal leerlingen bij de jeugdband aangesloten. In deze samenstelling hebben we op 30 januari een concert gegeven in samenwerking met kinderkoor ‘Sjaloom’.

Ook in de komende maanden hebben we weer leuke dingen op de planning staan. Zo zullen al onze leerlingen op 7 maart een gedeelte van het concert met Alex Vissering meedoen en heeft de jeugdband in het voorjaarsconcert weer een groot aandeel. Genoeg reden om elke dinsdag lekker te repeteren met elkaar!

Zoals eerder aangekondigd worden alle gelden uit de Club van 50 exclusief besteed aan onze (toekomstige) jeugd. Afgelopen jaar konden we bijvoorbeeld voor onze nieuwe leerlingen ook een tegemoetkoming in de lessen aanbieden. Ook hebben we weer nieuwe muziek en standers voor de jeugdband aangeschaft. Goed materiaal stimuleert de jonge muzikant om door te gaan en enthousiast te blijven over de muziek. Een essentieel onderdeel in het jeugdbeleid, waar u ons weer een stapje verder mee hebt geholpen!

Scroll naar boven