Kerstconcert met Christelijk Zoutkamper Mannenkoor

Op zaterdag 15 december geeft Geref. Brassband Immanuël haar 31e kerstconcert, dit jaar met medewerking van het Christelijk Zoutkamper Mannenkoor. Het concert wordt traditioneel gehouden in PGU het Anker, Oudedijksterweg 21 te Uithuizermeeden.

Na de zomer zijn we gaan repeteren voor Meij zingt en vervolgens voor de Nederlandse Brassband Kampioenschappen. En met succes, want de band heeft dit jaar de 2e plek van de derde divisie weten te bemachtigen!

We zijn inmiddels al weer een aantal weken aan het studeren voor ons kerstconcert, dit jaar dus weer met een mannenkoor. Het Zoutkamper Mannenkoor, onder leiding van Edwin Velvis heeft een divers repertoire, welke voornamelijk bestaat uit geestelijke liederen.

Ook de brassband heeft weer een grote diversiteit aan kerst muziek op de standard staan, het beloofd dus weer een veelzijdige en bijzondere avond te worden.

Als u het concert wilt bijwonen, adviseren we u van te voren te reserveren. Dit kan telefonisch bij mevr. F.J. van Dijken (0595) 41 26 54 of via info@brassbandimmanuel.nl.

Daarnaast zijn kaarten in de voorverkoop verkrijgbaar bij:

Cafetaria Coralie te Uithuizermeeden
Slagerij Patriek Knot te Uithuizen

Entreeprijzen volwassenen: in de voorverkoop 10,00
aan de zaal 12,50
Jeugd t/m 16 jaar gratis toegang      

 

Het concert begint om 19.45 uur.