Erwin de Vries en Brassband Immanuël verzorgen geslaagd concert

In een uitverkochte  zaal van Hotel Ekamper hebben zowel Erwin de Vries als Brassband Immanuel een prachtige avond verzorgd. Al eerder werkte de Vries samen met diverse bands uit de regio. Omdat de dirigent Jan Werkman elders verplichtingen had, stond de band deze keer onder leiding van Aline Werkman – Schipper.

Immanuel begon de avond direct met een pittige mars, “The Contestor”. Ook werd het werk Dimitri prachtig uitgevoerd met Jeroen Krijgsheld als solist op de bugel. Erwin de Vries zong een aantal solo nummers en vervolgens zijn er diverse nummers samen met Erwin de Vries gespeeld waaronder De Polder, Op fietse deur Grunn en Mien Laid.

Tijdens het concert werden twee leden van de Brassband verrast door een huldiging. Gerda Loode  en Jojanneke Bos. Gerda werd gehuldigd voor 35 jaar muzikant en Jojanneke voor 25 jaar lid van de brassband. Zowel Gerda als Jojanneke spelen beide op een belangrijke positie binnen de band en de waardering voor de deze twee leden binnen de brassband is dan ook zeer groot.

Na de pauze werd het programma door de brassband weer opgepakt door een verrassend ‘Joy Peace and Happines’. Een stukje muziek waarbij de bassen beginnen met spelen en waarbij telkens een sectie binnen de band zich aan moet sluiten.

Ook de jeugdleden van de Brassband waren weer goed vertegenwoordigd, alle muziek met Erwin de Vries hebben ze meegespeeld, wat zeker als een mooie prestatie genoemd mag worden. Na het concert werd er onder het genot van een hapje en een drankje nog even nagepraat, zowel Erwin de Vries en de band spreken van een zeer geslaagde avond.