Dubbelconcert 8 april kinderkoor Sjaloom en jeugdband Immanuël

Op zaterdag 8 april geven kinderkoor Sjaloom en de jeugdband van Immanuël gezamenlijk een concert. Deze wordt gehouden in de Geref. Kerk Vrijgemaakt in Roodeschool.

Kinderkoor Sjaloom is een interkerkelijk koor, gevestigd in Uithuizermeeden. Het koor bestaat op dit moment uit 35 leden in de basisschoolleeftijd van 6 t/m 12 jaar (groep 3 t/m groep 8). Elke week wordt er op de dinsdagavond gerepeteerd van 18.20 uur tot 19.15 uur onder leiding van dirigente Annelien de Vos.

De jeugdband van Immanuël is na het laatste leerlingenproject op de dr. Damschool gegroeid tot een club van 22 muzikanten! In de afgelopen jaren heeft de jeugdband veel verschillende concerten gehad. Zo is er een kerstnachtdienst begeleidt, is er meegedaan aan een jeugdorkestenfestival en gaf de jeugdband vorig jaar een concert met Testify. Ook de repetities van de jeugdband zijn op de dinsdagavond en staan onder leiding van Alex van der Laan.

Op 8 april treden deze jonge zangers en muzikanten dus samen op. Het concert begint om 19.00 uur. De toegang is vrij, wel zal er een collecte worden gehouden.