Brassband en Alex Vissering weer goede combi in Oudeschip

In het kader van “Adieu Eemsmond “ gaven Brassband Immanuel en Alex Vissering afgelopen zaterdag een geslaagd optreden. De boerderijschuur van Renger Coolman sloot zeer goed aan bij het thema van de avond. Immanuel speelde al eerder met Vissering, wat een groot succes bleek. De avond in Oudeschip werd  dan ook weer goed bezocht.  Namens de gemeente Eemsmond waren de wethouders Bouwman en Sienot aanwezig, wat zeer op prijs gesteld werd. Ook Jacob de Haan was aanwezig, hij heeft veel muziek geschreven voor de liedjes van Alex Vissering. De Haan is een zeer gewaardeerd componist binnen de wereld van de Brass muziek. De Brassband, onder leiding van Jan Werkman, speelde een gevarieerd programma, waaronder ook een heel aantal nummers samen met Alex Vissering.

De grote verrassing van de avond was dat er een vijftal leden van Immanuel gehuldigd werden, te weten:  Edward en Maurice Doornbos en Mirjam Knot voor 12.5 jaar muzikant, Theo Dijksterhuis voor 40 jaar muzikant en Piet Bakker voor maar liefst 65 jaar muzikant. De leden kregen allemaal een speldje en een oorkonde aangereikt door het bestuur van de band.  De avond werd afgesloten met een prachtige variatie op het Grönnings Laid, wat door het publiek zeer gewaardeerd werd.

De leden van Immanuel die gehuldigd werden: Vlnr: Maurice Doornbos, Mirjam Knot, Edward Doornbos, Piet Bakker en Theo Dijksterhuis.