Brass and More!

Op zaterdagavond 3 februari organiseert de jeugdband van Immanuël in Rehoboth, Uithuizermeeden het concert Brass and more! Naast de jeugdband zullen diverse jonge muzikanten met een solo-optreden hun medewerking verlenen aan dit concert. 
 
De jeugdband van Immanuël heeft tegenwoordig ongeveer 20 leden.  Met deze bezetting kan de jeugdband weer zelfstandig deelnemen aan activiteiten. Zo stonden vorig jaar deelname aan het festival op Borkum en een concert met kinderkoor Sjaloom op het programma. Voor 3 februari heeft de jeugdband leuke en bekende stukken op het programma gezet. Ook zullen er een aantal eigen solisten te beluisteren zijn. Daarnaast heeft de band een aantal jonge muzikanten benaderd om als solist mee te doen aan dit concert. Er staan daarom ook een aantal solo’s van piano, gitaar, dwarsfluit en melodisch slagwerk op het programma. 
 
Het belooft dus een afwisselende avond te worden! Het concert begint om 19.45 uur. Er wordt geen entree gevraagd, maar er zal een collecte voor de onkosten worden gehouden.